Exfoliering

Exfoliering

Dags för en uppfräschning? Hos oss finns en rad olika typer av exfolieringar som bidrar till att stimulera din hy i alla lager. Boka tid hos oss, så får du komma på en konsultation där en dermatolog kan titta på just din hud och bedöma vad den behöver för att skimra.

Med exfoliering, eller peeling som det också kallas, kan vi avlägsna gamla hudceller och trigga igång kroppens egen kollagenproduktion. Det är en mångsidig behandlingsform som går att anpassa efter dina önskemål, din hudtyp och vad det är du vill bearbeta. Exfoliering resulterar i ökad lyster och spänst till din hy och är ett populärt sätt att unna sig själv extra vitalitet. 

  • Hur djupt vill du gå? När du bokar in tid för exfoliering kommer du kunna lägga fram personliga önskemål hur kraftfull du vill att peelingen ska vara. Vi kommer sedan sätta upp en behandlingsplan baserad på din unika hudtyp. Vissa hudtyper är känsligare än andra och klarar inte av alltför starka peelingar, men detta kommer vi givetvis att berätta för dig på konsultationen.

Olika exfolieringsbehandlingar vi har:

    • Kemisk peeling
    • Laserpeeling
    • Dermabrasion (mekanisk peeling)

    Vilken behandling passar just dig?