Hårborttagning

På Inskinity får du en individanpassad hårborttagning med IPL eller laser.

IPL

Hårborttagning

Lider du av oönskad hårväxt? Både män, kvinnor och alla däremellan kan besväras av hår som växer på “fel” ställen. Vilka ställen på kroppen du inte vill ha hårväxt på är upp till dig och ingen annan. Är det ben, armar, ansikte eller rygg?

Plocka, raka, vaxa. För många är det en omständig process som dessutom leder till ständig hudirritation och missprydande, röda prickar. En del ställen är besvärande att komma åt, och för många är hårväxten så pass grov att den är svår att ta bort själv hemma i badrummet. Även om det ofta kallas permanent hårborttagning kan man behöva upprepa behandlingen några gånger för att den ska hålla längre.

Hårborttagning med IPL eller laser?

Vi på Inskinity är utbildade hudläkare och hudterapeuter. Vi har lång erfarenhet av hårborttagning med laser och IPL. Vilken typ av hårborttagning som lämpar sig bäst för din hud kan vi komma fram till efter att ha gjort en hudanalys på dig. Vi är ett auktoriserat team, och vår uppgift är att göra en medicinsk bedömning av din hud som kan svara på dina estetiska önskemål. 

Få professionell hjälp med oönskad hårväxt.