Rosacea

Rosacea

Blossande kinder, ytliga blodkärl, knottror och acneliknande utslag. Lider du av din rosacea? Vi erbjuder en effektiv behandling mot en av Skandinaviens vanligaste hudåkomma med hjälp av IPL. Behandlingen är effektiv och håller din hud vital. Och du, som bonus triggas kroppens eget föryngringsprotein igång av IPL-behandlingen.

Rosacea kan vara mycket besvärande. Vi träffar regelbundet människor i alla åldrar och kön som lider av detta inflammatoriska tillstånd. Även om det är ofarligt, är det många som kommer till oss för att minska risken för att den ska förvärras. Vi är ett team legitimerade hudläkare och hudterapeuter som tittar på din hud, dina förutsättningar och anpassar vår behandlingsplan efter dig.

  • Ljus utan sol. Behandlingen är mest effektiv på ljus hud som ännu inte exponerats för mycket av solljus. Det beror på att kontrasten mellan färgen på din hud och blodkärlen är som störst då. 

Behandling mot rosacea

Vi behandlar rosacea med IPL, som står för Intensivt Pulserande Ljus. Denna behandling skapar kontrollerade reaktioner i din hud som gör att kroppen reagerar med att producera nya, fräscha hudceller. Resultatet blir att rosacean bleknar, och fram träder ung och vital hud. Räkna med att det krävs några omgångar för att uppnå det önskade resultatet.

Vill du veta mer?