Eyelift by Inskinity

Vill du boka in dig för ett ögonlockslyft som inte kräver något kirurgiskt ingrepp? Då kan vi rekommendera dig att testa vår Eyelift by Inskinity. Det är en individuellt anpassad metod där vi arbetar med radiofrekvens och laser för att skapa ett lyft till hängande och trötta ögon. 

 Förutom att du kanske upplever det som kosmetiskt störande, så är det många som drabbas av spänningshuvudvärk av sina hängande ögonlock. Även om det finns kirurgiska alternativ, så kan vi också se till att strama upp din hud med hjälp av laser och radiofrekvenser.

  • Vi behandlar alla olika. Ja, du läste rätt. Vi gör alltid en professionell hudanalys för att komma fram till vilken icke-kirurgisk metod som din kropp skulle svara bäst på. Cis, icke-binär, mogen eller ung? Välkommen till oss precis som du är.

Behandling & pris

Kontakta oss för prisuppgift.

Exempel på Eyelift utan kirurgi:
  • Radiofrekvenser
  • Laserbehandling
  • Kombinationsbehandling
  • Botulinumtoxin (Botox)
  • Fillers

Vilken behandling eller kombination som passar i just ditt fall kommer vi överens om i samråd med en hudläkare eller hudterapeut. Vi ser till att släta ut din hy och göra den ung, vital och frisk nog att lyfta sig själv igen.

Hur många behandlingar krävs?

För att komma tillrätta med överskottshud kring ögonen behöver vi inte nödvändigtvis göra något kirurgiskt ingrepp. I många fall räcker det med de djupverkande effekter som radiofrekvensbehandlingar och laserbehandlingar kan åstadkomma. Båda metoderna är skonsamma och kräver varken stygn eller narkos, och därför är de mycket uppskattade. Exakt hur många återbesök som krävs i just ditt fall måste vi titta på enskilt.

Inför behandlingen

Hos oss kan du känna dig trygg med att vi anpassar behandlingen efter medicinsk kunskap i kombination med dina önskemål och känslor. Därför börjar vi alltid med en personlig konsultation där vi tittar på dina besvär och lyssnar till vad du har att säga. Vi tittar på det du vill bearbeta, analyserar din hudtyp och kommer med förslag på hur vi kan gå tillväga för att du ska få ett resultat du känner dig nöjd med.

Så går behandlingen till

När vi utför en Eyelift by Inskinity kommer du inte behöva någon bedövning. De olika metoderna vi använder för att komma åt rynkor och hängande ögonlock är anpassade till dig som inte vill ha narkos och kirurgi. Iställer kommer vi arbeta djupverkande med både ljus och ljudfrekvenser, som har dokumenterad effekt på hudens kollagenproduktion. Har vi kommit överens om en kompletterande behandling med botulinumtoxin (Botox) eller hyaluronsyra (Fillers) kommer du även få anpassad information om hur behandlingarna går till innan vi sätter igång.

Efter behandlingen

En Eyelift by Inskinity är utförd på ett skonsamt sätt som inte kräver konvalescens. Vi kommer anpassa den på ett sätt som gör att du kan gå tillbaka till din vardag som vanligt efter behandlingen. Både radiofrekvensbehandling, laser och injektioner kan ge ömmande biverkningar som snart lägger sig. Vi kommer ge dig rekommendationer för hur du kan lindra ömmandet och kommer också kunna rekommendera medicinsk hudvård efter just din hudtyp.

Passar behandlingen alla?

Vi brukar normalt inte behandla gravida och ammande.