Kombinationsbehandling by Inskinity

Laser, kemisk peeling och injektionsbehandlingar går bra att kombinera på olika sätt för att nå fram till det resultat som du är ute efter. En del hudtyper lämpar sig för bättre för mikronålar, medan andra svarar bättre på laser. Vad som passar dig kan våra hudläkare och hudterapeuter bedöma genom medicinsk hudanalys.

Precis som att du anpassar din hudvård efter om du har fet eller torr hy, så anpassar vi våra behandlingar efter just din hudtyp. Beroende på hur täta pigment du har, kan du till exempel behöva en viss typ av laserbehandling som inte ökar risken för ojämna pigmenteringar. På samma sätt justerar vi vår kemiska peeling efter fet eller torr hud. 

Beroende på vad det är du vill göra, kan en skräddarsydd kombinationsbehandling ge mer stabila och djupgående resultat. 

AcneAcneärrExfolieringHudföryngringInjektionsbehandlingMissprydande hudförändringarRosaceaRöda kinderSolskadorStora porer

Exempel på färdiga kombinationsbehandlingar:

  • Laserlyftet 4D
  • Eyelift by Inskinity
  • Icke-kirurgiskt ansiktslyft

Vi utför alltid en hudanalys innan vi tar fram en skräddarsydd och individanpassad behandling. Genom att möta dina estetiska önskemål med vår medicinska erfarenhet ser vi alltid till att uppnå ett snyggt, säkert och stabilt resultat.

Hos oss får du alltid en individuell konsultation där vi tillsammans med hudläkare eller hudterapeut kommer fram till en trygg behandling med rätt resultat.